• Skolegade 19, 6780 Skærbæk
  • sds@toender.dk

Sommerhilsen.

Nyhed billede
Så er personalet så småt ved at være klar til at gå på sommerferie. Vi er i fuld gang med at få ryddet op og er begyndt at indrette klasselokaler, så de står klar efter ferien. Vi vil gerne ønske alle en god sommer og vi glæder os til at se jer den 10. august.

Få teksten læst op

Trivselsundersøgelse

Susan Holm Jørgensen den 02-07-2015
    Information om gratis befordring med bus og tog.

Tønder Kommune har besluttet at forlænge ordningen med gratis skolekort til alle skolesøgende børn i 0. - 10.klasse, som er gældende i skoleåret 2015-2016. I forhold til sidste skoleår er ordningen udvidet til også at gælde tog - det gælder ikke kun til og fra skole, men også i fritiden til alle andre formål.

Skolen sørger for bestilling af buskortet, som også gælder til tog og udleveres 1. skoledag.

Buskortene er bestilt og trykt inden den nye aftale blev indgået og derfor står der på kortet , at det ikke kan benyttes til tog og i X-bus. Der vil ikke blive udstedt nye buskort nu, men kortene er gyldige i Arrivas tog fra skoleårets start d. 10.august.

I skal dog være opmærksomme på at Sydtrafik ikke er forpligtet til at tage elever med, der ikke har skolekort og i Arrivas tog vil der blive udstedt kontrolafgift, hvis toget benyttes uden gyldigt. rejsehjemmel.

Kontoret

Susan Holm Jørgensen den 23-06-2015
    Kære forældre til elever i kommende 0.kl

I har nu mulighed for at bestille skolemælk så jeres barn får mælk fra 1. skoledag.
    I bestiller via skolemaelk.dk og hvis I bestiller senest 30. juli får jeres barn mælk fra 1. skoledag.

Der er vedhæftet en skolemælksfolder, hvor I kan se flere oplysninger.

Kontoret